Referenties

"Vanaf het aanvragen van de offerte voor stuc- en schilderwerk tot de laatste werkzaamheden blijkt de professionaliteit van Boost. Kundige vaklieden die secuur werken en hoog kwalitatief werk leveren en ook onvoorziene zaken keurig oplossen. Daarbij zijn ze ook nog eens bijzonder aardig.
We bevelen hen van harte aan."


"Afgelopen zomer heeft BoostArnhem bij mij het binnenwerk geschilderd. Alle raamkozijnen en deuren zijn door hen op vakkundige wijze onder handen genomen. Omdat ik zeer tevreden was met het resultaat zijn ze ook nog terug geweest voor het schilderen van mijn balkon.

Naast dat ze vakwerk leveren, zijn het erg vriendelijke, hardwerkende en behulpzame jongens die ik van harte meer werk en een mooie toekomst gun!"


"We zijn heel tevreden over het werk dat gedaan is door de stucadoors van BoostWerkt.

Er is strak stucwerk afgeleverd door vakmensen. Er is hard gewerkt door deze zeer vriendelijke  mannen. Alles is heel netjes opgeleverd.

Daarnaast was het interessant om met de mannen tijdens de lunch te communiceren en ze te leren kennen. Zeker een aanbeveling voor andere mensen die stucwerk nodig hebben."


"Ze hebben bij ons de keuken eruit gebroken. Nieuwe leidingen gelegd. Nieuw stroom en stopcontacten vervangen. Een nieuw plafon erin. En alles gestukt.

Ze hebben Perfect werk afgeleverd. En iedere dag alles netjes opgeruimd.

Wij zijn er super tevreden over, en zouden hun bij iedereen aanbevelen."


"Ik heb BoostWerkt benaderd i.v.m. een redelijk kleine stuc klus. Heel fijn dat ze snel beschikbaar waren. Er is zeer netjes gewerkt en mooi opgeleverd. Mocht ik nog een keer een stukadoor nodig hebben dan zal ik zeker weer BoostWerkt benaderen."


"Mijn ervaring met Boost Werkt heb ik als zeer prettig ervaren!Ten eerste was het heel fijn dat ik niet lang hoefde te wachten op de eerste afspraak en dat daarna al heel snel gestuct en gesausd kon worden!En dit alles door zeer professionele en vriendelijke vaklieden.
Allen die meegewerkt hebben wil ik hartelijk bedanken!

Het resultaat is prachtig geworden ; er waren alleen maar positieve complimenten van mijn omgeving!

Ook het muurtje van glasblokken is keurig gezet.
Heel tevreden dus en 100% aan te bevelen!!"


"Boost werkt is ons zeer goed bevallen. Hardwerkende, nette, ontzettend vriendelijke werknemers die vakwerk afleveren.
Er was goed overleg over hoe en wat wij wilden en wij zijn dan ook zeer te spreken over Boost werkt. Zeker een aanrader voor iedereen, mede door de achterliggende gedachte wat het bedrijf hanteert.
Ik wens iedereen een mooie toekomst toe in Nederland."


"In december 2021 hebben wij onze zolder laten stucen door BoostWerkt/VlugStucenzo.
Wij zijn tevreden over het product wat is geleverd.
De zolder ziet er mooi strak uit. Snel en goed en met nazorg.
Ook was het leuk om met de stucploeg kennis te maken. Doordat ze met ons hebben geluncht, konden wij op een relaxte manier in contact komen met de mannen.
Fijn dat er ook per ploeg iemand was, die zich goed in het Nederlands kon uitdrukken.
Kortom: wij zijn tevreden en zouden indien nodig zeker weer gebruik willen maken van BoostWerkt."